27. 11. 2020.
“Snješkovo” u Dječijem pozorištu RS

“Snješkovo” u Dječijem pozorištu RS

BL: Sutra se otvara ”Snješkovo”

Kulturno-zabavna i edukativna manifestacija Dječijeg pozorišta Republike Srpske “Snješkovo” sutra će biti svečano otvorena u Banjaluci.
Najmlađi posjetioci ove čarobne bajke do 30. decembra imaće priliku da uživaju u raznolikim sadržajima o temi “čudesni svijet životinja iz ledenih predjela”, saopšteno je iz Gradske uprave.

“Snješkovo” će ove godine biti podijeljeno u pet različitih dijelova – snježna bajka, snješkovo za bebe, praznični sajam, pećina polarnih medvjeda i novogodišnja predstava.

Ove godine “Snješkovo” ima i posebnu čar jer Dječije pozorište Republike Srpske 30. decembra obilježava 60 godina rada, te će tog dana dodjelom povelja i zahvalnica i uz zanimljiv program biti obilježen ovaj značajan datum i zatvorena snježna bajka.

Publiku će organizatori provesti vremeplovom kroz rad ove kulturne ustanove od 1955. godine do danas, a svi mališani koji posjete “Snješkovo” ove godine dobiće i prigodne poklone od Djeda Mraza.

Ova manifestacija je kao i prethodne godine humanitarnog karaktera. Svi prilozi koji budu prikupljeni tokom trajanja “Snješkova” biće dodijeljeni jednoj od ustanova za nezbrinutu djecu ili djeci sa posebnim potrebama.

Otvaranja “Snješkova” predeviđeno je sutra u 12.00 časova na platou ispred Dječijeg pozorišta Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender