24. 11. 2020.
Brkovi zapalili KSB

Brkovi zapalili KSB

Brkovi zapalili KSB

Sinoć je prepun Klub Studenata Banjaluka ispratio koncert zagrebačke grupe Brkovi. Publike je uživala u više od sat i po vremena dobre svirke a članovi benda su ih počastili i sa tri pjesme koje će se naći na novom albumu.

Jedna od najpopularnijih grupa iz regiona Brkovi ispunili su očekivanja publike i napravili podjednako dobar koncert u KSB-u kao i u februaru ove godine. Ovo im je drugi nastup u Banjaluci i kažu da im je ova godina bila jedna od boljih.

Brkovi koncert

“Ova godina je bila dobra zato što se nadam da će sljedeća biti odlična, ako ne bude onda je ova odlična bila” – kaže pjevač grupa Šamso koji je dan prije zajedno sa grupom završio snimanje novog albuma a koji će izaći za dva mjeseca.

Uz mnogo alkohola i dobro zezanje publika zajedno sa Šamsom pjevala “Nisam ja za tebe”, “Samo pijan mogu”, “Znanac” i mnoge druge a frontmen benda je iskoristio priliku i da otpjeva pjesmu “Dobro jutro, Srbijo”, koju je napisao za S.A.R.S.

Bend je nakon Banjaluke već otputovao u Šibenik gdje ih čeka posljednji koncert u ovoj godini, a nakon toga pažnju posvećuju novom albumu.

(Slaviša Đurković/mojKontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender