30. 11. 2020.
Sportski treninzi djece u Banjaluci: Plivanje najskuplje, boks najjeftiniji

Sportski treninzi djece u Banjaluci: Plivanje najskuplje, boks najjeftiniji

Sjajni rezultati mladih plivača ”Olimpa” iz Banjaluke na turniru u Ljubljani

Mladi plivači Plivačkog kluba ”Olimp” iz Banjaluke, Marko i Sara Kremenović, napravili su odličan rezultat u Ljubljani.

Na Međunarodnom plivačkom mitingu “Ilirija Challenge 2015” učestvovalo je 375 takmičara iz 29 plivačkih klubova Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH.

Sara Kremenović uspjela je da osvoji zlato u najatraktivnijoj trci – 50 m slobodno, po sistemu eliminacije takmičara, gdje je, na kraju isplivala svoj lični rekord 29:72 i osvojila posebnu nagradu uz zlatnu medalju.

Sara je plivala i 100m slobodno i osvojila srebro. U disciplinama 100m delfin i 50m delfin je osvojila još dva zlata uz oborene lične rekorde.

Sarin stariji brat Marko, koji je tek ove godine počeo sa takmičenjima, potvrdio je da Sarini uspjesi nisu slučajni, već da je porodica Kremenović pravi rasadnik talenata za plivanje. Nakon samo nepunih godinu dana treniranja, Marko je rezultatski stigao svoje vršnjake i osvojio bronzanu medalju u disciplini 100m leđno što je ujedno i njegov lični rekord. Naš treći predstavnik Luka Simić nažalost nije uspio da osvoji odličje, ali je popravio lični rekord u disciplini 100m delfin i zauzeo 9. mjesto.

(mojKontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender