05. 12. 2020.
Gradiška: Gorjela zgrada Sindikata

Gradiška: Gorjela zgrada Sindikata

Gradiška: Gorjela zgrada Sindikata

Gradiški vatrogasci ugasili su požar koji je danas oko 11.15 časova izbio u zgradi na Trgu jevrejskih stradanja, gdje su smještene kancelarije Sindikata, Saveza invalida rada, Opštinskog odbora PDP-a i kniigovodstvenog biroa “M – konti”, javio je portal gin.ba.

Ova zgrada udaljena je 200 metara od graničnog prelaza u Gradišci. Na sreću, nema ljudskih žrtava jer je šest osoba izašlo iz zgrade kada su uočili požar.

Vlasnica knjigovodstvenog biroa “M-konti”, Mira Borjanović, rekla je da je osjetila miris spaljene plastike, da u njenoj kancelariji nije ništa gorjelo, pa je otišla do susjedne kancelarije Saveza invalida rada, odakle je u tom trenutku izašla radnica sindikata i povikala da vatra izbija iz kancelarije Sindikata.

“Pokušali smo gasiti požar sa aparatom za gašenje, ali to nije bilo dovoljno”, rekla je Borjanović i dodala da su vatrogasci došli nakon 15 minuta od izbijanja požara. Na zgradi sindikata, koja je jedna od starijih zgrada u Gradišci načinjena je ogromna materijalna šteta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender