01. 12. 2020.
Izložba Lare Samardžije u Domu omladine

Izložba Lare Samardžije u Domu omladine

Dom omladine: Promocija knjige „Izgubila životnu bitku, pobijediće Laforinu bolest“

Promocija knjige „Izgubila životnu bitku, pobijediće Laforinu bolest“ održaće se sutra u 19 časova u Domu omladine u Banjaluci. Na promociji će govoriti profesor i književnik, Tihomir Levajac, koji je i jedan od recenzenata knjige, članovi udruženja “Budi DRUGačiji”  i autor Snježana Gajić.

Sav prihod od prodaje knjige namijenjen je istraživačkom timu koji se približava pronalasku lijeka za okrutnu Laforinu bolest i uklanjanju iste sa lica zemlje, kako se često izražava glavni istraživač, profesor Minasian sa SiccKids klinike u Torontu, inače vođa istraživačkog tima. Aktivan je i humanitarni broj 1458, kako bi se prikupilo što više sredstava, ubrzalo privođenje istraživanja kraju i omogućilo da Milana Gajić, oboljela djevojka, kojoj se unazad četiri mjeseca pogoršala bolest, dočeka rješenje.

Ovih dana porodici Gajić je stigla zahvalnica sa SiccKids klinike iz Toronta u kojoj, između ostalog piše: „DR BERGE MINASIAN JE MISIJU ZA PRONALAŽENJE LIJEKA ZA LAFORINU BOLEST PRETVORIO U SVOJU ŽIVOTNU MISIJU. ZAHVALJUJUĆI VELIKODUŠNOJ PODRŠCI JEDNOG POSVEĆENOG DONATORA, PORODICI GAJIĆ, NJEGOVA LABORATORIJA JE BLIŽA NO IKAD ISPUNJENJU NJEGOVE MISIJE.

Porodica Gajić zahvaljuje svima koji su uz njih sve ove godine, jer ova zahvalnost iz Toronta pripada čitavoj zajednici.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender