22. 06. 2021.
Mihajlović u rodnom selu poslije 25 godina

Mihajlović u rodnom selu poslije 25 godina

Mihajlović u rodnom selu poslije 25 godina

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener, Siniša Mihajlović posle 25 godina posetio je rodno Borovo koje je zbog rata u Hrvatskoj napustio 1991. godine

Legendarni srpski fudbaler, a sada trener, Siniša Mihajlović posle 25 godina posetio je rodno Borovo koje je zbog rata u Hrvatskoj napustio 1991. godine, prenosi Kurir.

List objavljuje ekskluzivne fotografije Mihajlovića ispred rodne kuće, iz njegove Osnovne škole, ali i sa terena FK Borovo na kojem je napravio prve fudbalske korake.

Kako se navodi, Mihajlović nije mogao da sakrije suze, a zaplakali su i njegov rođeni brat Dražen i kum, takođe bivši fudbaler Miroslav Tanjga, koji su mu pravili društvo.

Mihajlović se na prvi odlazak u rodno mesto posle dve i po decenije odlučio, kako navodi Kurir, nakon što je tri noći uzastopno sanjao mesto u kojem je proveo detinjstvo.

MIhajlović je iz Borova prvo došao u Novi Sad, gde je igrao za Vojvodinu, pre nego što je prešao u Crvenu zvezdu, sa kojom je 1991. godine postao prvak Evrope i sveta.

Od 1992. godine je u Italiji, gde je igrao za Romu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a potom je započeo trenersku karijeru, prvo kao asistent Roberta Manćinija u Interu, a zatim je radio u Bolonji, Kataniji, Firentini i Sampdoriji, pre nego što je ovog leta preuzeo Milan.

Bio je i selektor Srbije u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender