15. 05. 2021.
OK Laktaši: Uspješna priča koja traje već šest godina

OK Laktaši: Uspješna priča koja traje već šest godina

OK Laktaši: Uspješna priča koja traje već šest godina

Odbojkaški klub Laktaši proslavio je svoj 6. Rođendan. Laktašani su s punim pravom ponosni na ovaj sportski kolektiv koji niže uspjehe ligama Republike Srpske.

„Prije šest godina sam pokrenuo ovu priču. U opštini Laktaši nije bilo mnogo sportskih klubova pogotovo kada je u pitanju ženski sport . Pokrenuo sam OK Laktaši prije svega zbog svojih ćerkica koje i sada treniraju u klubu. Na početku je to bilo nešto skromno, ali od tada do danas klubu se priključilo 120 članova svih uzrasnih kategorija i od tada do danas taj broj je u stalnom porastu“, kaže za Kontakt radio, Zoran Rašljić, direktor OK Laktaši.

Rašljić ističe da je klub otvoren za sve koji žele da se iskreno bave sportom.

„U prvom timu su većinom djevojke od 15, 16 i 17 godina koje su svojim radom, trudom i zalaganjem izborile plasman u prvu ligu sada su treće na tabeli što je jedan ogroman uspjeh kako za klub tako i za Laktaše. Mi imamo izgrađenu priču kopletnu, od pionirske, kadetske, do seniorske selekcije i svi se takmiče u ligama Srpske. Mislimo da ćemo uz pomoć naših trenera ostvariti briljantne rezultate u narednom periodu“, hvali Rašljić prvi tim.

U OK Laktaši uspješni su i mlađi uzrasti, a pionirsko-kadetska selekcija za vikend odlazi na međunarodni turnir koji se održava u Čačku .

„Mi se bavimo isključivo sportom. Politika nas ne interesuje i nikad nas neće interesovati. Ono što je cilj OK Laktaši je socijalizacija djece kako u lokalnoj zajednici, tako i široj regiji“, zaključuje ovaj sportski vizionar.

(mojKontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender