15. 05. 2021.
Srđan Babić, „zlatni orlić“, posjetio male „rekreativce“

Srđan Babić, „zlatni orlić“, posjetio male „rekreativce“

Srđan Babić, „zlatni orlić“, posjetio male „rekreativce“

Član zlatne reprezentacije Srbije do 20 godina Srđan Babić posjetio Rekreativo Kombank školu fudbala u Banjaluci.

Fudbaler španskog Real Sosijedada prisustvovao je treningu Rekreativo škole fudbala u svom naselju Česma i družio se sa malim Rekreativcima koji tek prave svoje prve fudbalske korake.

Tom prilikom prenio im je svoja iskustva sa SP na Novom Zelandu, kao i iz Vojvodine i Real Sosijedada, a članovima Rekreativa čestitao je na velikom poduhvatu i uspješno organizovanom odlasku na utakmicu protiv slavne Barselone.

„Stvarno sam zadovoljan što postoji ovakav klub u mom gradu. Odlazak u Barselonu je fantastična stvar, mogu samo da čestitam, svaka čast i samo naprijed da Rekreativo tako i nastavi. Danas sam bio na treningu i bilo je zaista lijepo, drago mi je što sam posjetio ove klince“, rekao je Babić.

POČASNI ČLAN REKREATIVA

Srđan Babić potpisao je člansku kartu i tako postao jedan od počasnih članova Rekreativa, pridruživši se tako brojnim svjetskim sportskim zvijezdama koje podržavaju amaterski klub iz Banjaluke.

Od odlaska iz Vojvodine u Real Sosijedad on je bio čaln B tima baskijskog kluba, ali bi to već od januara trebalo da se promijeni.

„U januaru očekujem da se riješi moj status u Real Sosijedadu. nisam nezadovoljan, ali ipak smatram da mogu da igram za prvu ekipu i čekam svoju šansu. Ako ne zaigram od januara za prvi tim tražiću da idem na neku pozajmicu i bolju opciju“, istakao je Babić.

Opcija i ponuda, kako kaže, već ima.

„Ima zainteresovanih klubova, iako konkretnih ponuda još nema jer nije počeo prelazni rok. Ali riješićemo sve u januaru. Sigurno je da u B timu Sosijedada neću ostati poslije januara“.

Njegov status u Real Sosijedadu uticao je malo i na status u u 20 reprezentaciji Srbije, gdje više nije standardan.

„Igrao sam dvije od četiri utakmice, protiv Slovenije i Litvanije, na selektoru je bilo da odlučuje.  Možda sam trebao da imam veću minutažu na tim utakmica, ali to je bilo i prošlo, idemo dalje.  Nadam se da ćemo dobiti sve do kraja i proći te kvalifikacije“, poručio je Babić.

(Rekretivo.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender