14. 05. 2021.
Studenti u akciji za Dan Republike Srpske

Studenti u akciji za Dan Republike Srpske

Studenti u akciji za Dan Republike Srpske

Juče je na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu počela sa radom naša studentska kancelarija koja će voditi kampanju za Dan Republike Srpske – piše organizacija “Studenti za istinu”

Evo šta su studenti poslali u saopštenju:

Nakon kampanje #NoKosovoUNESCO našu kancelariju iz Kosovske Mitrovice smo prebacili u Istočno Sarajevo. Okvirni plan kampanje je napravljen i obuhvataće promotivne aktivnosti i jaku međunarodnu promociju, a plan je da kancelarija radi aktivno do 9.1.2016. Sve što budemo radili biće pozitivnog karatktera i u potpunosti fokusirano na akademsko, učtivo i kulturno podizanje svijesti našeg naroda i ljudi iz inostranstva. Radićemo to sa dostojanstvom, bez uvreda, ružnih riječi i uz najveće poštovanje svih drugih ljudi.

Ovaj put naši domaćini su predstavnici Studentskog parlamenta u Istočnom Sarajevu koji će nam pomoći oko svih predviđenih aktivnosti. Cilj ove inicijative je prikazati da je Republika Srpska u svojim sadašnjim ustavnim okvirima otvorena prema svijetu i da nove generacije mladih Srba koje dolaze, mnogo vole, poštuju i brane svoju otadžbinu, ali u isto vrijeme su spremni da uvažavaju i budu dobri srpski domaćini za sve druge narode, pojedince i ljude koji uvažavaju i poštuju nas.

Pozivamo sve kolege studente, studentske organizacije, donatore, medije i druge pojedince da nas isprate i podrže u ovoj kampanji i da pokažemo da smo jedinstveni. Uporedo sa našom kancelarijom imaćemo pomoć i naših kolega iz Kosovske Mitrovice, Beograda i Banjaluke sa kojima ćemo paralelno raditi. Svi koji su zainteresovani da nam pomognu na bilo koji način, neka se jave porukom putem adrese studentizaistinu@gmail.com

Neka brat zagrli brata do sebe, jer sloga naša biće poraz vragu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender