15. 05. 2021.

Tragedija kod Teslića: Poginuo trinaestogodišnjak

Trinaestogodišnji dječak poginuo je juče u mjestu Donji Ružević, opština Teslić, a tragedija se dogodila u krugu preduzeća “Elgrad”, vlasništvo njegovog oca

Dječak je, kako pišu “Nezavisne novine”, samoinicijativno sjeo u radno vozilo sa fiksiranom prikolicom i bez vozačke kabine, a potom je došlo do nesreće.

“On se vozio u krugu preduzeća i prilikom pokušaja parkiranja, mjenjač je stavio u položaj za kretanje unazad, prilikom čega se sa vozilom podvukao pod kamionsku prikolicu tako da je njegovo tijelo pritisnuto kamionskom prikolicom sa gornje strane i šasijom radnog vozila sa donje strane, usljed čega su nastale povrede opasne po život”, saopšteno je iz policije.

Jedan od radnika koji se nalazio u krugu preduzeća, i dječakov brat koji živi u blizini mjesta događaja, prevezli su povrijeđenog dječaka do Doma zdravlja Teslić, gdje je trinaestogodišnjak preminuo.

“O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Teslić zajedno sa inspektorom zaštite na radu”, saopšteno je iz policije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender