18. 05. 2021.
BO(M)BY MARJANOVIĆ! Meč iz snova – 17 poena za 15 minuta! (VIDEO)

BO(M)BY MARJANOVIĆ! Meč iz snova – 17 poena za 15 minuta! (VIDEO)

BO(M)BY MARJANOVIĆ! Meč iz snova – 17 poena za 15 minuta! (VIDEO)

San Antonio Sparsi su savladali Minesotu na svom parketu sa 101:95, i tako su zadržali nepobjedljivost u AT & T centru, gde ove sezone imaju skor 18:0. Značajan doprinos pobjedi dao je srpski centar Boban Marjanović, koji je imao veče iz snova jer je za 15 minuta na parketu postigao 17 poena, a iz igre nije promašio nijednom – imao je 7/7.

Meč je bio neizvjestan do samog kraja, pošto se Vukovi nisu predavali. Sve je riješeno u posljednjem minutu susreta. Sparsi su imali blagu prednost od četiri poena, ali su košarkaši Minesote u završnici promašivali i gubili lopte – jednu takvu izgubio je Riki Rubio, koji je time anulirao 14 asistencija sa utakmice. U penal završnici ni Sparsi nisu briljirali, ali je polovičan učinak Parkera sa penala ipak bio dovoljan za pobjedu.

Bobi je veći dio posljednje četvrtine presjedeo na klupi, jer je tada na parketu bila prva petorka, ali je konačno dobio nešto veću minutažu i na fantastičan način je iskoristio. Bio je uz Lenarda najefikasniji u redovima San Antonija, pošto su obojica postigli po 17 poena, ali je Bobi na parketu proveo mnogo manje minuta.

Pored 17 poena, imao je i četiri skoka i jednu blokadu. Bio je Bobi blizu obaranja rekorda karijere u NBA, ali je ovo bio za poen slabiji učinak nego iz duela protiv Filadelfije, kada je imao 18 poena.

U redovima Minesote Nemanja Bjelica se nije upisao u listu strijelaca za 4 minuta na parketu. Nije ni šutirao, a upisao je jednu asistenciju. Najefikasniji u gostujućim redovima bio je Vigins sa 18, a 15 je dodao La Vin.

https://youtu.be/JedVPuGTpxg

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender