18. 05. 2021.
Cvijanovićeva zadovoljna posjetom Vašingtonu

Cvijanovićeva zadovoljna posjetom Vašingtonu

Cvijanovićeva: Laž da je moje obezbjeđenje šutiralo Mišićevu

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović demantovala je i oštro osudila izjavu generalnog sekretara Saveza sindikata Srpske Velke Odžaković da je obezbjeđenje premijera šutiralo predsjednika Saveza Ranku Mišić.

“Za prostor u zgradi Narodne skupštine Republike Srpske nadležna je skupštinska služba obezbjeđenja koja djeluje po nalogu predsjednika Skupštine, što je i urađeno u slučaju udaljavanja gospođe Mišić iz skupštinske sale”, rekla je Cvijanovićeva Srni.

Cvijanovićeva je naglasila da obezbjeđenje premijera vodi računa isključivo o predsjedniku Vlade.

“Osuđujem takođe i ovu manipulaciju kojoj su pribjegli u Savezu sindikata, nakon što je svako mogao da vidi šta se dešavalo. Neistina je i to da je gospođa Mišić udaljena sa govornice, jer su svi koji su gledali TV-prenos zasjedanja mogli vidjeti da se ona i nije obraćala sa govornice, već stojeći iza skupštinskih klupa”, navela je Cvijanovićeva.

Predsjednik Vlade Republike Srpske rekla je da nakon ovih nepotrebnih scena koje su pratile zasjedanje parlamenta, svih manipulacija i laži koje je Savez sindikata iznio na račun Vlade Srpske, može jedino da kaže da je i laž iznesena na račun njenog obezbjeđenja tragična.

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender