14. 05. 2021.
Protest Saveza sindikata uživo: Policija pustila oko 30 protestanata u Narodnu skupštinu (FOTO)

Protest Saveza sindikata uživo: Policija pustila oko 30 protestanata u Narodnu skupštinu (FOTO)

Stevandić: Ranki Mišić je neko obećao da će biti ministar rada

Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izjavio je da mu je jako žao što je, otvorenim pismom, Savez sindikata ili onaj ko je pisao to pismo ušao u vode rijalitija, a ne borbe za radnička prava.

Stevandić je rekao Srni da se borba za radnička prava mogla ostvariti nastupanjem sindikata, pregovaranjem, ulaganjem vlastitih amandmana i saradnjom sa svim partijama i poslanicima koji mogu da ih predlože.

“Borba za radnička prava ne može da se ostvari političkim ambicijama vođa sindikata koji, kada im je ponuđeno da govore u Narodnoj skupštini, to odbiju, a poslije toga pokušavaju da uvode nered”, istakao je Stevandić.

On je naveo da će, što se njega lično tiče, Republika Srpska biti i poslije njega i poslije predsjednika Saveza sindikata Republike Srpske Ranke Mišić, a da borba za radnička prava ne može biti sakrivena ličnim interesima.

“Onaj ko je Ranki Mišić obećao da će biti ministar rada ako se sruši postojeća vlast i dovedu Bakirovi poslušnici, neka joj napiše bolje pismo”, dodao je Stevandić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender