12. 05. 2021.
U novogodišnjoj noći hladno, stiže i snijeg

U novogodišnjoj noći hladno, stiže i snijeg

U novogodišnjoj noći hladno, stiže i snijeg

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno, prije podne sa slabim snijegom ili rosuljom, po kotlinama sa maglom ili sumaglicom, a na jugu pretežno sunčano.

Vjetar će biti slab, promjenljivog smjera, tokom dana do umjeren sjeverac, a na jugu bura, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najviša temperatura vazduha biće od minus jedan do četiri, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

U četvrtak (31, decembar): Hladno vrijeme uz malu, popodne i umjerenu oblačnost. Pretežno oblačno i tmurno će biti dijelom u Krajini, na istoku u planinama i uz rijeku Drinu. Jutarnja temperatura od -9°C u planinama, u većini predjela od -6°C do -2°C, na jugu oko 1°C. Najviša dnevna temperatura od -3°C do 1°C, na jugu do 5°C, u višim predjelima oko -5°C.

U novogodišnjoj noći hladno vrijeme sa negativnom temperaturom od -6°C do -2°C.

U petak (01.januar): Početak 2016 godine će biti u znaku hladnog i suvog vremena, te promjenjljivu do pretežnu oblačnost. Prema večeri u većini predjela pretežno oblačno.U pojedinim predjelima će biti ledeni dan. Jutarnja temperatura od -9°C u planinama, u većini predjela od -6°C do -2°C, na jugu oko 1°C. Najviša dnevna temperatura od -3°C do 1°C, na jugu do 5°C, u višim predjelima oko -5°C.

U subotu (02.januar): Drugi dan nove godine će ostaje u znaku hladnog i suvog vremena, te promjenjljivu do pretežnu oblačnost. Dan će biti leden u višim predjelima, dok u ostalim krajevima očekujemo mali rast dnevne temperature. Uveče moguće provejavanje snijega u planinama. Jutarnja temperatura od -9°C u planinama, u većini predjela od -5°C do -1°C, na jugu oko 1°C. Najviša dnevna temperatura od -1°C do 4°C, na jugu do 7°C, u višim predjelima oko -4°C.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender