14. 05. 2021.
Gradonačelnik čestitao Božić biskupu Komarici

Gradonačelnik čestitao Božić biskupu Komarici

Gradonačelnik nezadovoljan kako su očišćene ulice

Gradonačelnik Slobodan Gavranović, sa saradnicima, održao je danas, 4. januara, sastanak sa predstavnicima komunalnih preduzeća zaduženih za uklanjanje snijega u gradu na kojem je izrazio svoje nezadovojstvo što pojedini dijelovi grada nisu pravovremeno bili očišćeni tokom vikenda.

-Bez obzira što je u kratkom roku pao veliki snijeg, opšta ocjena je da se moglo djelovati bolje, a da su na pojedinim područjima ekipe zimske službe kasnile – zaključio je on.

Gradonačelnik je naložio da se u toku dana prioritetno nastavi čišćenje pješačkih staza, prilaza pješačkim trotoarima, autobuskim stajalištima, te da se nastavi sa čišćenjem onih saobraćajnica na kojima još ima snijega.

On je takođe dao nalog da se u narednim danima počne sa uklanjanjem snijega sa površina na kojima su planirane manifestacije gdje će se vršiti obilježavanje Dana RS.

-S obzirom da se najavljuju nove padavine i da su pred nama božićni praznici i Dan Republike, zahtijevamo da pravovremeno djelujete i držite prohodnim sve saobraćajnice, ali i da održavate čistim pješačke staze – poručio je gradonačelnik predstavnicima preduzeća zimske službe.

Gradonačelnik Slobodan Gavranović je nakon sastanka, zajedno sa načelnikom Odjeljenja za komunalne i stambene poslove saobraćaja Zoranom Novakovićem, krenuo u obilazak terena.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender