11. 05. 2021.

Opljačkali pumpu pa se zabili u drvo

Pripadnici banjalučke policije lišili se slobode lice sa inicijalima M.K.(1981) iz Banjaluke jer je sa saučesnikom opljačkao benzinsku pumpe u ulici Manjačkih ustanika.

Oni se sumnjiče da su 04.012016., oko 01,30 časova maskirani i naoružani pištoljem i sjekirom, došli do benzinske pumpe gdje su ukrali računar i za sada neutvrđenu količinu novca, nakon čega pobjegli putničkim vozilom citroen C4.

Policajci su uočili njihovo vozilo, koje je pokušavajući da pobjegne, udarilo u drvo u Ulici carice Milice. Osumnjičeni su zatim izašli iz vozila i nastavili da bježe. Policajci su ubrzo sustigli M.K. kojeg su i lišili slobode, a za drugim licem se idalje intenzivno traga, kaže se u saopštenju iz CJB Banjaluka.

U vozilu su pronađeni sredstva izvršenja, pištolj i sjekira, kao i torba sa otuđenim novcem. Daljim radom utvrđeno je da je vozilo „C4“ ukradeno tokom noći 18/19.12.2015. godine sa parkinga u ulici Bore Stankovića.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se izvrši kriminalistička obrada lica i da se nastavi sa preduzimanjem potrebnih mjera i radnji u cilju pronalaska drugog lica i dokazivanja navedenog krivičnog djela.

(atv)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender