12. 05. 2021.
Miss Earth BiH 2016: Prijave u toku!

Miss Earth BiH 2016: Prijave u toku!

Miss Earth BiH 2016: Prijave u toku!

Na kasting se mogu pojaviti samo kandidatkinje koje do 29. januara pošalju zvaničnu prijavu. Uputstva za prijave možete naći u tekstu koji slijedi. Kriterijumi za prijavu objavljeni su na zvaničnoj internet stranici izbora na adresi www.missearthbih.com (dugme INFO i onda link general INFO).

Poštovane kandidatkinje,

Prijave za prestižni izbor Miss Earth BiH 2016 su u toku. Prijaviti se možete putem online forme na zvaničnoj internet stranici izbora na adresi www.missearthbih.com (dugme “Prijavite se”).
Na osnovu broja prijava biće organizovani kastinzi u većim gradovima (Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Bihać).

Format i terminski plan izbora za Miss Earth BiH 2016

Na prijedlog dosadašnjih finalistkinja, medija, pokrovitelja i partnera, direkcija izbora odlučila je promjeniti format dosadašnjeg takmičenja. Predizbori po regijama neće biti održani i fokus se stavlja na finalni nacionalni izbor u periodu april-jun 2016. Svih 18 budućih finalistkinja biće odabrano na zvaničnim kastinzima i posebnom pozivnicom ovlaštenih agenata.

Terminski plan

– Miss Fotogeničnosti i Talk show: april 2016.
– Fashion & Talent show: maj 2016.
– Miss Interneta (online glasanje): maj 2016.
– Finalno veče : jun 2016.

Arhivu dosadašnjih izbora, te sve informacije za prijavu i takmičenje možete naći na zvaničnoj internet stranici Izbora na adresi www.missearthbih.com, na zvaničnoj FB stranici i na kanalu You Tube (kanal Miss Earth BiH).

Direkcija izbora

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender