15. 05. 2021.
Tarantino: Još dva filma, pa u penziju

Tarantino: Još dva filma, pa u penziju

Tarantino: Još dva filma, pa u penziju

Američki reditelj Kventin Tarantino ponovo je najavio da će se penzionisati nakon što snimi još dva filma – jedan gangsterski, a drugi strave.

Kontroverzni reditelj je dosad nekoliko puta ponovio da će prestati da režira nakon desetog filma. Njegov vestern “Podlih osam”, koji će za koji dan početi da se prikazuje u bioskopima, njegov je osmi film.

“Obično su mi potrebne tri godine da bih napravio film, što znači da ću ovim poslom da se bavim još oko 10 godina”, izjavio je Tarantino za Tajm Aut.

“Ne želim da se ovim vječno bavim. Treba da postoji kraj”, naveo je on.

Upitan za sadržaj preostala dva ostvarenja, reditelj, koji se proslavio filmovima “Ulični psi” i “Petparačke priče”, rekao je da više ne želi da pravi filmove specifičnog žanra.

“Ne postoji žanr koji bi me privukao na onaj gorljiv način na koji sam snimio ratni film (Prokletnici) ili film o borilačkim vještinama (Ubiti Bila)”, kazao je Tarantino.

“Mislim da bi jedini preostali žanr mogao da bude film o gangsterima iz 1930-ih, poput priče o Džonu Dilindžeru. Takođe bih volio da snimim nešto savremeno, gdje bi postojao lik koji ulazi u kola i pali radio kako bi imao kul vožnju za montažu. A kada bih imao svo vreme ovog svijeta, volio bih da snimim istinski strašan horor film, poput ‘Istjerivača đavola'”, zaključio je 52-godišnji reditelj.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender