11. 05. 2021.
Uhapšena tri razbojnika

Policija pod rotacijom satima vozila majku do porodilišta

Vidan i njegova supruga Sanja su se spakovali i iz ivanjičkog zaseoka krenuli u Čačak povodom njenog porođaja.

Na putu je bila gužva, vejala je mećava, a brisači na kolima su se zbog leda jedva pomjerali i na nesreću u Ovčar Banji vozilo je stalo.

Crijevo za vodu je ispalo, plin zaledio, a uz to snijeg je sve jače padao.

U tom trenutku pojavila se policija i pitala da li je pomoć potrebna. Iz automobila je dozivala Sanja kojoj je upravo tada pukao vodenjak.

Policija je odmah reagovala, uključili su rotaciju i svi su krenuli.

Vidan se trudio da bude trezven zbog supruge i da je ne uplaši, ali je priznao da samo njegovo srce zna kako mu je bilo.

Kolona automobila je bila toliko duga da je policija morala skoro čitav put da vozi lijevom trakom – probijajući se do porodilišta.

Iako je putovanje trajalo satima, ipak su na vrijeme stigli i carskim rezom mali Andrija je došao na svijet – živ i zdrav sa 4.65 kilograma.

Majka Sanja je presrećna jer je drama završena na najbolji način, ali je hvata jeza kada pomisli šta je sve moglo da se dogodi.

– Ne smijem ni da razmišljam o tome. Sada mi je samo važno da je moj heroj tu živ i zdrav. Hvala policajcima koji su pomogli da danas budem ponosna majka dva anđela.

Najviše je obradovao osmogodišnjeg brata Aleksu koji kaže da je znao da mama Sanja u stomaku nosi pravog Supermena.

– Moj brat je pobjedio sve, on je najmoćniji, jedva čekam da dođe kući. Ja sam mu dao ime – ushićen je Aleksa dok se njegov otac Vidan još drži za glavu u nevjerici šta sve, kako kaže, živom čovjeku može da se dogodi.

aleksa beba

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender