15. 05. 2021.
Izgorjela čuvena pijaca Arizona

Izgorjela čuvena pijaca Arizona

Izgorjela čuvena pijaca Arizona

Na „Novoj pijaci“, popularnoj gradačačkoj „Arizoni“ u naselju Porebrice, noćas je izbio veliki požar s katastrofalnim posljedicama. Povrijeđenih nema, a potpuno je uništeno oko 500 montažnih i drugih objekata. Materijalna šteta je višemilionska a o uzrocima za sada niko nije spreman govoriti.

Kataklizmična slika na prostoru od oko tri hektra: veliki požar koji je, nezvanično se govori, izbio jutros oko četiri časa i progutao od 400 do 500 objekata i robe u privatnim radnjama, a nanio višemilionsku štetu, prenosi ebrcko.net.

„Šteta je astronomska za naše uslove i u ovom momnetu je teško govoriti čak i o procjeni. Izgorjelo je oko 500 objekata i skladišta s robom i drugom opremom. Ni o uzrocima niko ništa ne zna, a tu su sve nadležne službe koje vrše uviđaj. Izgorjelo je oko 9.000 metara kvadtratnih uglavnom montažnih i drvenih objekata. Vatrogasci su brzo stigli, ali nije bilo šanse da se spiječi ova katastrofa. Svi smo potpuno uništeni jer niko od vlasnika nije uspio spasiti ni majicu“, kaže vlasnik d.o.o. „Nova pijaca“ u Porebricama, Nusret Mešić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender