11. 05. 2021.
Pacijenti donirali Kliničkom centru Banjaluka ćebad i posteljinu

Počelo preseljenje ambulanti na južno krilo

Na Polikliniku Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske /Južno krilo/ počelo je preseljavanje ambulanti iz Centralnog medicinskog bloka i sa lokacije u centru Banjaluke.

Sa Klinike za unutrašnje bolesti i Klinike za neurologiju danas je počelo preseljenje internističke, endokrinološke, reumatološke, hematološke, gastroenterološke i nefrološke ambulante, kabineta za ultrazvuk i za elektroencefalografiju.

Specijalističke i subspecijalističke ambulante Klinike za unutrašnje bolesti preseljavaju se sa lokacije u centru grada u Polikliniku na Paprikovcu.

Juče su u novim prostorijama Poliklinike sa radom počele Prijemna internistička ambulanta i Prijemna neurološka ambulanta.

Sutra će sa Klinike za neurologiju početi preseljenje Kabineta za evocirane potencijale, a od 15. januara sa Klinike za unutrašnje bolesti počeće preseljenje hematološke dnevne bolnice, izuzev onkološke terapije, a sa Klinike za neurologiju kabineta za Elektromioneurografiju i specijalističkih ambulanti.

Od 18. januara sa Klinike za unutrašnje bolesti počeće preseljenje endoskopskih kabineta, a sa Klinike za neurologiju kabineta za ultrazvuk.

Zavod za laboratorijsku dijagnostiku preseljava se u potpunosti iz sadašnjih prostorija u zgradi Maternitea u novi prostor na prvi sprat Poliklinike gdje počinje sa radom od 17. januara.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender