11. 05. 2021.
Milosava Jakovljević: Nije Borac mačiji kašalj

Milosava Jakovljević: Nije Borac mačiji kašalj

Milosava Jakovljević: Nije Borac mačiji kašalj

Rašomonijada oko izbora novog predsjednika fudbalskog kluba Borac, dobila je novu dimenziju. Bivši poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Milosava Jakovljević, iz trofejne sale na Gradskom Stadionu, poručila je da je spremna preuzeti predsjedničku funkciju u Borcu. 

Na predstojećoj skupštini, zatražiće podršku delgata, jer kako kaže ima konknretan plan.

“Odmah preduzeti nešto da se ekipa pripremi takmičarski. Vidjeti ko bi nas mogao od jakih sponzora podržati  ‘Adidas’ ili možda ‘Najk’.  Videjti ko od igrača može doći ili vratiti se u Borac. Sve veza pa i političke trebamo iskoristiti. Sva sredsta su dozvoljena. Nećemo dozvoliti da Borac propadne. Nije Borac mačiji kašalj”, istakla je Milosava Jakovljević.

Tako se nakon više od dva mjeseca, a dva dana pred novi dan D u Platonovoj, pojavio prvi kandidat za funkciju predsjednika banjalučkog premijerligaša.

U godinu, u kojoj treba da proslavi 90 godina postojanja, Borac je ušao bez novog rukovodstva, ali sa novim danom D.15.janaura, trebalo bi da bude poznato ko će da sjedne u vruču presjedničku fotelju u Platonovoj. Za sada je jedino Milosava Jakovljevič pokazala spremnost, dok se o ostalim kandaidatima samo nagađa.

Na Gradskom stadionu i oko njega zid ćutanja kada su u pitanju predsjednički izbori. Javnost najviše spekuliše sa imenima Darka Ljubojevića i Darka Milunovića. Prvi je potredsjednik Fudbaslkog saveza BiH, dok je drugi sajvetnik premijerke Željke Cvijanović. Na predstojećoj skuptištini čuće se i glas veterana Fudbalskog kluba Borac. Tvrde da nemaju svog kandidata, te da će podržati onog koji pokaže spremnost da se uhvati u koštac sa klupskim problemima.

Novi predsjednik fudbalskog kluba Borac, tako bi trebalo da bude poznat 15 januara u večernjima satima. Vremena za preuzimanje funkcije neće biti previše, jer je već za nedjelju zakazano okupljanje prvotimaca, a dan kasnije i prvi trening za nastavak sezone. Sastav sa kojim će borac krenuti u nove premijerligaške bitke je u izmaglici, dok se o pojačanjima ni ne govori. Borac je trenutno u zoni ispadanja, sa 18 osvojenih bodova.

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender