12. 05. 2021.

Premijerkin savjetnik na čelu Borca?

U petak u 18 časova će biti održana izborna Skupština “Velikana iz Platonove” i na njoj bi trebao biti imenovan nasljednik Draška Ilića na funkciji predsjednika kluba čija je ostavka usvojena 23. novembra 2015. godine.

“Milunović i ljudi oko njega su najbliži ulasku u klub. Radi se o mladom naraštaju koji će da donese nove ideje i koji možda može da riješi i najveći problem, a to su dugovanja na ime poreza”, izjavio je izvor “Nezavisnih”.

Takođe, pomenuo je i da će Slobodan Gavranović, gradonačelnik Banjaluke, na temu predsjednika crveno-plavih razgovarati s nekolicinom privrednika iako je ranije demantovao da će gradska uprava o tome donositi odluke.

“Cilj je da se pomogne klubu kako bi izdržao do kraja sezone. Upravo zbog toga bi gradonačelnik trebalo da obavi nekoliko razgovora s uglednim privrednicima u gradu koji su voljni da pomognu. Postojala je i opcija da Draško Ilić ostane predsjednik”, rekao je izvor banjalučkog lista.

Osim Milunovića, kao potencijalni kandidati ta predsjednika Borca u javnosti se pominju iDarko Ljubojević, potpredsjednik Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, odnosno Dejan Travar, prvi čovjek Gradskog fudbalskog saveza Banjaluka.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender