15. 05. 2021.
Hrvat pucao u Srbina nasred ulice u Beču!

Hrvat pucao u Srbina nasred ulice u Beču!

Srpska se predstavlja na turističkom sajmu u Beču

Turistička organizacija Republike Srpske predstaviće turističku ponudu najatraktivnijih destinacija Srpske na Međunarodnom sajmu turizma Ferienmesse u Beču koji će se održati od 14. -17. januara 2016. godine.

Republika Srpska će se predstaviti na za nas značajnom austrijskom tržištu četvru godinu za redom, a kao i prethodnih godina sajam će biti realizovan u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Beču. Ferien-Messe Vienna je najznačajniji sajam turizma u Austriji sa impozantnim brojkama, naime, okuplja veliki broj posjetilaca oko 150 000, zatim oko 780 izlagača iz preko 70 zemalja.

Promocija na ovom sajmu je nastavak aktivnosti i uspješne saradnje sa Predstavništvom RS u Beču sa kojima smo u proteklom periodu intenzivno radili na studijskim putovanjima za turističke stručnjake, fotografe, novinare, predstavnike institucija iz Austrije te na taj način direktno promovisali naše turističke destinacije austrijskom tržištu. Pored TORS-a na štandu će direktno svoje turističke destinacije i ponudu predstaviti i Turističke organizacije Banje Luke, Prijedora, Laktaša, te Seosko domaćinstvo i vinarija „Banjac“, Banja „Kulaši“.

Ova sajamska manifestacija okuplja brojne izlagače, a prije svega nacionalne i regionalne turističke organizacije, turoperatore, hotele, turističke asocijacije i ostale turističke subjekte. Sajam u Beču je prepoznat od strane brojnih turističkih organizacija iz našeg regiona kao važna promotivna aktivnost ka važnom emitivnom tržištu Austrije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender