15. 05. 2021.
Borac ima novog trenera

Borac ima novog trenera

Borac ima novog trenera

Doskorašnji trener Javora iz Ivanjice Aleksandar Janjić novi je trener banjalučkog Borca umjesto Željka Vranješa, potvrdio je novi predsjednik crveno-plavih Dejan Kusturić.

Novi predsjednik “Velikana iz Platonove” Dejan Kusturić potvrdio je da je na prijedlog novog sportskog direktora Branimira Tulića, koji je izabran jednoglasno, za novog šefa stručnog štaba imenovan Aleksandar Janjić.

“Vjerujemo da smo napravili pravi potez i da će Janjić zajedno sa ekipom uspjeti da osigura opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine”,izjavio je Kusturić za list “Press RS”.

Janjić se kao stručnjak dokazao vodeći Javor iz Ivanjice, koji je uveo u Superligu Srbije, a u karijeri je još vodio Rad iz Beograda, Bežaniju, Smederevo, Voždovac i Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Novi kormilar crveno-plavih potvrdio je “EuroBlic”-u da je sve dogovorio oko dolaska na banjalučki Gradski stadion.

“Svjestan sam da je Borac u teškoj situaciji, ali se ne plašim izazova i smatram da se zajednički možemo uhvatiti u koštac sa svim problemima. Opstanak u Premijer ligi BiH je primarni cilj, a vjerujem da je to ostvarivo. U protivnom ne bih ni dolazio”, naglasio je Janjić.

Sutra (četvrtak) u Trofejnoj sali Gradskog stadiona biće upriličeno i zvanično predstavljanje novog trenera i sportskog direktora.

(Mondo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender