13. 05. 2021.
Voditelj emisije na hrvatskoj televiziji “Z1 TV” Marko Jurič šokirao je javnost govorom mržnje, kada je u odjavi emisije upozorio gledaoce da budu oprezni kada prolaze Cvjetnim trgom u Zagrebu jer je tamo pravoslavna crkva u kojoj su “četnici koji mogu nauditi njima i majkama sa djecom”.  “Dakle, dragi moji Zagrepčani, kad se šetate Cvjetnim trgom, pogotovo majke sa djecom, pripazite da ne bi neki od tih četničkih vikara istrčao iz crkve i malo, u maniru svojih najboljih klanja, izveo svoj krvavi pir na našem najljepšem zagrebačkom trgu”, rekao je Jurič, koji vodi emisiju “Markov trg”.  Jurič je još predložio da bi, možda, bilo dobro da se to mjesto obilježi tablama na kojim bi pisalo: “Pazi, oštar četnik u blizini!”, prenio je Sputnjik.  “Poruka dragim Zagrepčanima, svima onima koji se šeću Cvjetnim trgom – budite oprezni jer je u blizini Crkva u kojoj stoluje, da parafraziram jednog srpskog ministra, četnički vikar”, rekao je Jurič koji je angažovan u sekretarijatu novoosnovanog udruženja hrvatskih novinara i publicista.  Zbog posljednjih Juričevih izjava i širenja mržnje, glavni urednik TV “Studenta”, poznati filmski reditelj i novinar Igor Mirković, objavio je na svom “Fejsbuk” profilu da je protiv voditelja podnio prijavu zbog širenja mržnje.

Voditelj emisije na hrvatskoj televiziji “Z1 TV” Marko Jurič šokirao je javnost govorom mržnje, kada je u odjavi emisije upozorio gledaoce da budu oprezni kada prolaze Cvjetnim trgom u Zagrebu jer je tamo pravoslavna crkva u kojoj su “četnici koji mogu nauditi njima i majkama sa djecom”. “Dakle, dragi moji Zagrepčani, kad se šetate Cvjetnim trgom, pogotovo majke sa djecom, pripazite da ne bi neki od tih četničkih vikara istrčao iz crkve i malo, u maniru svojih najboljih klanja, izveo svoj krvavi pir na našem najljepšem zagrebačkom trgu”, rekao je Jurič, koji vodi emisiju “Markov trg”. Jurič je još predložio da bi, možda, bilo dobro da se to mjesto obilježi tablama na kojim bi pisalo: “Pazi, oštar četnik u blizini!”, prenio je Sputnjik. “Poruka dragim Zagrepčanima, svima onima koji se šeću Cvjetnim trgom – budite oprezni jer je u blizini Crkva u kojoj stoluje, da parafraziram jednog srpskog ministra, četnički vikar”, rekao je Jurič koji je angažovan u sekretarijatu novoosnovanog udruženja hrvatskih novinara i publicista. Zbog posljednjih Juričevih izjava i širenja mržnje, glavni urednik TV “Studenta”, poznati filmski reditelj i novinar Igor Mirković, objavio je na svom “Fejsbuk” profilu da je protiv voditelja podnio prijavu zbog širenja mržnje.

Govor mržnje hrvatskog voditelja: “Pazi, oštar četnik u blizini!”

Voditelj emisije na hrvatskoj televiziji “Z1 TV” Marko Jurič šokirao je javnost govorom mržnje, kada je u odjavi emisije upozorio gledaoce da budu oprezni kada prolaze Cvjetnim trgom u Zagrebu jer je tamo pravoslavna crkva u kojoj su “četnici koji mogu nauditi njima i majkama sa djecom”.

“Dakle, dragi moji Zagrepčani, kad se šetate Cvjetnim trgom, pogotovo majke sa djecom, pripazite da ne bi neki od tih četničkih vikara istrčao iz crkve i malo, u maniru svojih najboljih klanja, izveo svoj krvavi pir na našem najljepšem zagrebačkom trgu”, rekao je Jurič, koji vodi emisiju “Markov trg”.

Jurič je još predložio da bi, možda, bilo dobro da se to mjesto obilježi tablama na kojim bi pisalo: “Pazi, oštar četnik u blizini!”, prenio je Sputnjik.

“Poruka dragim Zagrepčanima, svima onima koji se šeću Cvjetnim trgom – budite oprezni jer je u blizini Crkva u kojoj stoluje, da parafraziram jednog srpskog ministra, četnički vikar”, rekao je Jurič koji je angažovan u sekretarijatu novoosnovanog udruženja hrvatskih novinara i publicista.

Zbog posljednjih Juričevih izjava i širenja mržnje, glavni urednik TV “Studenta”, poznati filmski reditelj i novinar Igor Mirković, objavio je na svom “Fejsbuk” profilu da je protiv voditelja podnio prijavu zbog širenja mržnje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender