14. 05. 2021.
Savez za promjene pozvao Čubrilovića da spriječi smjenu Mihajlice

Savez za promjene pozvao Čubrilovića da spriječi smjenu Mihajlice

Savez za promjene pozvao Čubrilovića da spriječi smjenu Mihajlice

Savez za promjene pozvao je Nedeljka Čubrilovića predsjednika NS Republike Srpske da zaštiti demokratski kapacitet NS Republike Srpske i spriječi smjenu Milanka Mihajlice, predsjednika Odbora za bezbjednost.

Savez za promjene održao je danas u Banjaluci Sjednicu Predsjedništva na kojoj je zaključeno da u narednom periodu Odbori Saveza za promjene razmatraju sva pitanja od interesa za društvo.

Slavko Vučurevic gradonačelnik Trebinja osvrnuo se i na m-telov zakup poslovne zgrade u Banjaluci dodajući da nadležni organi ispitaju sve u vezi sa tim poslovima te da njegov broj više neće biti u m-telovoj mreži.

Predsjedništvo Saveza za promjene formiralo je i operativno tijelo sastavljeno od svih opozicionih partija koji ce odlučivati o zajedničkim kandidatima za predstojeće lokalne izbore. Savez za promjene negodovao je i zbog uređivačke politike RTRS.

Odgovarajući na pitanje kako je moguće da se ministar bezbjenosti Dragan Mektić upušta u konverzaciju sa nepoznatim licem, Aleksandra Pandurević je pokazala “navodnu prepisku” između nje i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Međutim, na kraju je objasnila da se radi samo o montaži koja je urađena pomoću vibera, i da je moguće na bilo koji broj staviti Dodikovu sliku i njegovo ime.

Pojedini mediji su objavili prepisku Gorana Suvare i navadno ministra bezbjednosti Dragana Mektića, što je Savez za promjene oštro osudio.

(NN)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender