15. 05. 2021.
Laktaši: Sam izgradio ležeće policajce

Laktaši: Sam izgradio ležeće policajce

Laktaši: Sam izgradio ležeće policajce

Mještani ulice 23. aprila u naselju Trn u Laktašima kažu da im je njihov komšija i ugledni laktaški preduzetnik Boro Kukić nasred ulice postavio ležeće policajce. Dok on tvrdi da je, u stvari, samo krpio rupe na putu, narod se buni.

Da je on obilježio normalno kao što se obilježava po svim putevima onda bi bilo OK, da ima neki znak da stoji. Pa nije u skladu sa nekim zakonom ako ima zakona”, kaže Dragan Gvozdenac.

Ležeći policajci ne smetaju Borinom prvom komšiji, ali čuo je, kaže, za negodovanje pojedinih komšija. Kukića kod kuće nismo zatekli. Javio nam se na telefonski poziv i ispričao da je nekoliko puta platio saniranje ulice.

“Ono nisu ležeći policajci, vi ste trebali prvo da vidite kakve su tu rupe bile, došlo bi do slijeganja. Ja sam to platio, inače godinama plaćam krpljenje ulice. I to sam pokrpio pošto njima to ne odgovaram više im odgovaraju rupe, ja sam u dogovoru sa Niskogradnjom dogovorio da oni to sve poskidaju”, objašnjava Boro Kukić.

Odgovor smo pokušali da dobijemo i u opštini Laktaši a na reakciju nismo dugo čekali. Na terenu su se pojavili komunalni inspektori. Tvrde da su uklanjanje ležećih policajaca davno naložili i da će sve biti završeno do sutra. Isto tvrdi i načelnik Laktaša Miroslav Kodžoman.

“Opštinski saobraćajni inspektor je bio na licu mjesta nakon prijave stanovnika da je to izgrađeno. Sutra slijedi kontrola izvršenja tog rješenja, i zna se dalje postupanje”, izjavio je Miroslav Kodžoman, načelnik opštine Laktaši.

Boro Kukić tvrdi da se dio puta na kojem se nalaze ležeći policajci nalazi na njegovom privatnom posjedu. Kaže da će, oni koji ih uklone, odgovarati pred sudom.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender