11. 05. 2021.
Danas obustava saobraćaja preko Gradskog mosta

Danas obustava saobraćaja preko Gradskog mosta

Danas obustava saobraćaja preko Gradskog mosta

Zbog sanacije vrelovodne mreže, u subotu, 30. januara, u vremenskom periodu od 11.00 do 14.00 časova, biće obustavljen saobraćaj u Ulici Patre – preko Gradskog mosta za sva motorna vozila osim za autobuse javnog prevoza putnika.
Dakle, autobusi će za vrijeme trajanja obustave saobraćaja moći saobraćati, odnosno neće biti promjene u režimu funkcinosanja javnog prevoza putnika.

Mole se građani za strpljenje, razumijevanje i korištenje alternativnih pravaca u navedenom periodu, te za poštovanje privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Iz „Toplane“ a.d. Banja Luka obavještavaju korisnike da će sutra, 30. januara, obaviti zamjenu dijela cjevovoda magistralnog vrelovoda „Vrbas“ preko Gradskog mosta, u periodu od 11.00 do 14.00 časova. Zbog navedenih radova, bez grijanja će ostati potrošači koji se toplotnom energijom napajaju sa ovog dijela vrelovoda, a to su dijelovi ulica: Cara Lazara, Todora Od Stalaća, Mirka Kovačevića, Braće Čubrilovića i Brace Potkonjaka.

-Molimo naše sugrađane da imaju razumijevanja zbog nastale situacije, jer zamjena dionice od 14 metara omogućiće nam da u budućnosti, ukoliko dođe do kvara, ne vršimo prekopavanje kolovoza već ćemo koristiti cijevi kroz koje će biti položena toplifikaciona mreža – saopšteno je iz „Toplane“

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender