15. 05. 2021.
Ako tražite djevojku, tražite je među ovih šest tipova

Ako tražite djevojku, tražite je među ovih šest tipova

Ako tražite djevojku, tražite je među ovih šest tipova

Kada pitate muškarca o tipu žena koje voli, uvijek ćete dobiti precizan i potpun odgovor. Međutim, oni sa najizričitijim stavovima veoma često završe baš sa totalno suprotnim tipom žene.

Ako ne znate koja žena je prava za vas, ovi tipovi devojaka su najpoželjniji.

Urbana i sofisticirana

Urbana i sofisticirana žena je zanimljiva, spontana i zabavna.  Izaziva poglede kada uđe u prostoriju. Nel Straus, autor bestselera “Igra: Prodiranje u društvo elitne prostitucije”, tvrdi da je ovakva žena najpoželjnija.

Samopouzdanje je ključna osobina koju morate da imate da biste smuvali ovaj tip žene. I naravno, pošto ona privlači svu pažnju, nikako ne smete pokazivati ljubomoru.

Hipsterka

Hipsterka poznaje sve barove i klubove u baru u gradu, ona prati trendove. Ona jeste žena sa stilom i zabavna, ali nije tako teško uhvatljiva kao urbana. Ona, zapravo, voli štrebere i zanima je kultura. Ona ima svoj stav, a u krevetu je “prljava”.

Ako mislite da možete da je zadovoljite, ne ispuštajte priliku.

Veganke i zaljubljenice u jogu

Žena koja je vegan i pali se na jogu, najčešće ima dug vrat i prekrasnu kožu i voli obostranu masažu.

Pošto se ovakva žena duboko povezuje sa životom, mogu je osvojiti samo muškarci istih interesa.

Seks zavisnica

I ova žena ide na jogu, ali ne zbog povezivenja sa sobom, već zbog održavanja vitke figure. Iako će pasti u vašim očima, nećete odbiti seks sa njom. Strausova kaže da se ove žene ljube najljepše na svijetu.

Izaberite ovakve žene, ako ne želite nekoga ko će vas daviti pričom, već će odmah preći na stvar.

Alfa ženka

Najbolji primjer alfa ženke je advokatica, koja je u roku završila fakultet i odmah počela da radi. Predana svemu što radi, potpuni perfekcionista, i teško je držati korak sa njom.  Iako ima mnogo sličnosti sa alfa mužjacima, njihova veza ne bi uspjela.

Umjetnici ili učitelji su savršeni za alfa ženu. Ako pripadate ovim profesijama, nemojte propustiti ovakvu ženu.

Domaćica

Ovakva žena želi da ima porodični automobil i udoban trosoban stan. Cilj su joj velika porodica i djeca, o kojima će se brinuti.

Domaćicu žele da imaju i muškarci koji su rasli u patrijarhalnim porodicama, ali i oni koji to nisu imali, pa traže sigurnost.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender