14. 05. 2021.
Donatorsko veče: Pomozite banjalučkim srednjoškolcima da opreme kabinet

Donatorsko veče: Pomozite banjalučkim srednjoškolcima da opreme kabinet

Donatorsko veče: Pomozite banjalučkim srednjoškolcima da opreme kabinet

Učenici Ugostiteljske škole, budući kuvari, odlučili su zajedno sa profesorom Predragom Tošićem da organizuju Donatorsko veče, kako bi renovirali kuhinju u kojoj “peku” zanat.

Učenici ove škole ne žele čekati “bolja vremena” u kojima će dočekati da se kabineti praktične nastave kuvarstva i usluživanja opreme sa savremenim i modernim inventarom i uređajima, pa su odlučili da se potrude i organizuju donatorsko veče “Veče sa prijateljima” koje će se održati u petak 19.februara sa početkom u 20h.

Cilj donatorske večeri jeste da se proda što više ulaznica kako bi se obezbijedila novčana sredstva od kojih će biti kupljena oprema i inventar sa kojom će oni i njihove kolege raditi kada budu pohađali časove praktične nastave.

“Inovativnost i kreativnost jesu najbitnije karakteristike jednog ugostitelja, kuvara, konobara ili poslastičara. Naši učenici odavno pokazuju da ih krase obe od njih. Ovaj put njihova želja za dokazivanjem rezultirala je divnom idejom o donatorskoj večeri”, kazao je profesor Tošić.

Svi oni koji žele pomoći ovim vrijednim đacima pozvani su na ovo Donatorsko veče.

“Pomozite nam da im dokažemo da se njihovo zalaganje isplati i njihovo znanje i volja cijeni”, dodao je Tošić.

Cijena jedne ulaznice je 50 KM i u cijenu je uračunato piće dobrodošlice i večera od četiri slijeda koju pripremaju i poslužuju učenici Ugostiteljske škole.

Ulaznice možete kupiti direktno u restoranu škole svaki radni dan ili možete naručiti na broj telefona 065/833-695, te će vam iste biti dostavljene na adresu.

Za pet ili više kupljenih ulaznica dobijate zahvalnicu i objavu na sajtu ove škole kao zlatni donator.

Organizatori ističu da je ovo i prilika ugostiteljskim objektima da se upoznaju sa mladim kadrom i izaberu nekoga od njih za rad u svom objektu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender