15. 05. 2021.
Hoće da smanji grudi…

Hoće da smanji grudi…

Hoće da smanji grudi…

Sofija Vergara je u intervjuu za časopis “The Edit” iskreno progovorila o svom izgledu i privatnom životu. Lijepa 43-godišnja glumica, zvijezda serije „Moderna porodica“, otkrila je da ne voli da gleda sebe na ekranu kako stari.

„Gledati sebe kako starim na ekranu je užasno. Nema ničeg što me više uzrujava od gledanja prvih epizoda serije u odnosu na to kako izgledam sada, sedam godina kasnije. Biću jako tužna kada jednom prestanu da se okreću za mnom. Već sam sada tužna, jer su muškarci počeli da me zovu ‘gospođom'”, otkrila je slavna Kolumbijka.

„Ljudi često govore da uvek nosim istu stvar na crvenim tepisima, ali ja poznajem svoje tijelo. Posebno moje grudi, koje izgledaju kao grudi striptizete. Baš zato što su prave, one su nekako svuda pa mi trebaju haljine koje imaju strukturu i unutrašnji oklop“, našalila se u svom stilu.

„Za nekih desetak godina bi bilo dobro da smanjim grudi. Mislim da ću to definitivno uraditi, jer ću uskoro zbog njih početi da imam bolove u leđima. Ne bih ih previše smanjila – samo dovoljno da ne izgledaju kao grudi stare striptizete“, dodala je Sofija.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender