15. 05. 2021.
Živković prekomandovan u Partizanovu filijalu

Živković prekomandovan u Partizanovu filijalu

Živković prekomandovan u Partizanovu filijalu

Čelnici Partizana definitivno su odstranili Andriju Živkovića iz tima i vratiće ga u Beograd, gdje će trenirati sa ostalim “otpisanima” do isteka ugovora.

Već nedjeljama traje saga u vezi sa Živkovićem koji će 30. juna postati slobodan igrač, zbog čega će Partizan morati da plati “penale” menadžeru Piniju Zahaviju oko 2,5 miliona evra.

Partizan je posljednjih dana uslovljavao Živkovića da potpiše novi ugovor, mladi fudbaler i njegov otac su to odbili istakavši da ne žele novi ugovor pod istim uslovima u koji je uključena treća strana, već da žele da sačekaju ljeto i tada eventualno produže saradnju.

Međutim, čelnicima kluba iz Humske to ne odgovara, pa su odlučili da ga izbace iz ekipe čiji je jesenas bio najbolji igrač.

Živković će do ljeta da trenira u Teleoptiku sa ostalim igračima na koje klub ne računa, a to su Predrag Luka, Lazar Ćirković, Živko Živković, Filip Knežević.

Nedjeljama traje žestok javni pritisak na Živkovića da potpiše novi ugovor, kritikuju ga aktuelni čelnici, sadašnji i bivši igrači tima, molili su ga Omladinska škola i Radna zajednica.

Spekuliše se da je Partizan dobio ogromnu ponudu od Real Madrida vrijednu 14 miliona evra, ali da je uslov bio da Živković igra za B tim, što je njegov otac odbio.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender