11. 05. 2021.
Tačno u podne – čeka se Živkovićevo da ili ne!

Tačno u podne – čeka se Živkovićevo da ili ne!

Više nije šala: Crvena zvezda cilja Andriju Živkovića!

“Crveno-beli” traže revanš za transfer Vladimira Stojkovića u Partizan. Ne možemo ni da zamislimo koliko bi ovo odjeknulo u fudbalskoj Srbiji.

Dosta je šala na račun navijača Partizana i Andrije Živkovića bilo kako bi omaleni fudbaler mogao da pređe u Crvenu zvezdu nakon što je odstranjen iz prvog tima “crno-belih”.

Posebno nakon saopštenja navijača Zvezde u kom podržavaju Živkovića, ali neki članovi rukovodstva “crveno-belih” bi željeli da tu šalu pretoče u istinu.

Kako piše ‘Kurir’, sve će biti jasnije u junu, a iako Zvezdan Terzić smatra da je nerealno da Andrija Živković obuče Zvezdin dres, neki članovi Uprave tima iz Ljutice Bogdana vjeruju da bi to bila idealna osveta posle bolnog prelaska Vladimira Stojkovića u Partizan 2010. godine.

Navodi se i to kako su navijači Partizana Andriju i njegovog oca Jovicu proklamovali Zvezdašima, s obzirom da nisu željeli da produže ugovor sa klubom iz Humske i pomognu mu da izbegne plaćanje ‘penala’.

Sve u svemu, zaista nerealno djeluje da bi moglo da dođe do ovakvog transfera, a ukoliko bi zaista do njega došlo, definitivno bi bio najburniji koje je srpski fudbal doživio. Interesovanje jednog dijela rukovodstva Zvezde, dakle, postoji…

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender