14. 05. 2021.
Raša Popov superstar na turneji po Srpskoj

Raša Popov superstar na turneji po Srpskoj

Raša Popov superstar na turneji po Srpskoj

Književnik, dugogodišnji televizijski novinar i glumac Raša Popov gostovao je danas u Srpskom kulturnom centru Modriča gdje je za djecu iz osnovnih škola “Sutjeska” i “Sveti Sava” i vrtića “Naša radost” recitovao i pripovijedao pjesme i priče iz svojih knjiga.

Popov je rekao da je oduševljen kulturom djece u Modriči, kao i mališana Šipova, Mrkonjić Grada, Laktaša, Prnjavora, Devente i Petrova sa kojima se družio putujući ovih dana Republikom Srpskom.

“Druženje sa decom i njihov smeh najveća je nagrada koju pisac može dobiti”, rekao je osamdesettrogodišnji Popov, autor više desetina knjiga za djecu i odrasle i dobitnih brojnih književnih nagrada.

Gostovanje i susret Popova sa modričkim mališanima, njihovim vaspitačima i nastavnicima organizovao je Srpski kulturni centar i opština Modriča, rekao je direktor Centra Dejan Stojanović.

“U pripovijedanju čika Raše Popova, glavnog aktera popularne televizijske serije `Fazoni i fore`, osim djece uživali su i odrasli”, rekao je Stojanović.

Popov je danas i učenicima Osnovne škole “Vuk Karadžić” iz Petrova kazivao pjesme i bajke u okviru sedamdesetog književnog putovanja po Republici Srpskoj, Srbiji i Kosmetu.

Popov je nastupao u televizijskim serijama “Radost saznanja”, “Fazoni i fore”, “Varošarije” i “U snu san”.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender