14. 05. 2021.
Horoskop na dan zaljubljenih

Horoskop na dan zaljubljenih

Horoskop na dan zaljubljenih

Februar je mjesec ljubavi. Šta nam zvijezde kažu: koji znak će za Dan zaljubljenih poludjeti za voljenom osobom kao mačori u februaru, a koji znaci će biti usamljeni za ovaj praznik?

OVAN

Ovan neće biti raspoložen za slavlje, ali će ga partner ipak izvući iz toplog doma na neki provod. Ovaj znak voli praznike, a Dan zaljubljenih svake godine slavi. Bitno je da se proslavlja.

BIK

Bik će više biti u fazonu da ode na neko piće sa prijateljima, nego sa partnerom. On će se pravdati time da ljubav treba slaviti svaki dan, a ne samo 14. februara.

BLIZANCI

Blizanci kao i od svega ostalog i od ovog dana prave povod za sprdnju, druženje, viceve i šale. Nekima se ovakve šale neće dopasti, a drugi će uživati u društvu Blizanaca.

RAK

Rakovima neće biti ni do čega, osim do opuštanja. Naporno je poslije toliko slavlja u januaru opet nešto proslavljati. Rak će se pravdati time da je Dan zaljubljenih veliki trošak, a i nije neki povod.

LAV

Lav voli slavlja, pažnju i provod, pa makar to bilo i za Svetog Valentina. Poklonu se u zube ne gleda, osim ako je partner opet pogriješio u izboru. Lavovi ovaj dan neće sigurno provesti kod kuće, jer to nije u njihovom stilu.

DJEVICA

Djevica će sama ili u društvu parnera ići sigurno negdje. Ona voli ovaj praznik, mada joj nije uvek jasno šta treba da slavi.

VAGA

Vaga će negdje da otputuje i nije joj bitno gdje, samo se putuje. Ona ne cijeni ovaj praznik, ali će iskoristiti dobre ponude turističkih agenicija za Dan zaljubljenih.

ŠKORPIJA

Škorpija, iako nema stalnog partnera, neće propustiti da ode u neki kafić, pa makar i sa društvom. Škorpija slavi ljubav svaki dan, Škoripija svaki dan slavi nešto.

STRIJELAC

Strijelac će gledati da udovolji svom partneru na ovaj dan, a on će uživati u romantici. Sveće, buketi, cveće, lagana muzika, sve je to u stilu jednog Strijelca.

JARAC

Jarčeve baš briga za Sveti Valentin, njima je bitnije da se naspavaju od toga da slave nebitan praznik. Njihov partner i to razumije, zna sa kim je u vezi.

VODOLIJA

Vodolija je prije pisala ljubavne poruke, ali sada će ovaj dan proslaviti na neki drugačiji način. Ima originalan plan za osobu koja joj se sviđa.

RIBE

Ribe vole romantiku, a ovaj dan će provesti sa partnerom uz romantičnu večeru i ispijanje vina.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender