12. 05. 2021.
Studentska menza: Sa starletom stiglo meso i voće, studenti je izviždali

Studentska menza: Sa starletom stiglo meso i voće, studenti je izviždali

Studentska menza: Sa starletom stiglo meso i voće, studenti je izviždali

Zbog posjete starlete upravnici su promijenili meni – umjesto uobičajenih obroka, studenti su juče mogli da biraju između više vrsta mesa. Iako su imali bogat ručak, studenti su ogorčeni što je do promjene došlo samo zbog klaberke.

Bivša učesnica „Farme“, koja je nedavno postala voditeljka, posetila je Studenjak da bi snimila prilog za svoju emisiju, piše “Kurir”.Kako su javili ogorčeni studenti koji su bili u menzi kad je Đurićeva stigla, upravnik je tražio da se znatno poboljša meni kako bi ostavio što bolji utisak na klaberku. To je toliko razbjesnilo omladinu da je glasno negodovala.

– Starletu su dočekali kao da je premijer. Sve vrijeme smo protestovali jer smo zgroženi i ogorčeni. Svakodnevno na meniju imamo po jednu vrstu salate, jednu vrstu voća, a meso dobijemo s vremena na vrijeme. A juče su pred klaberkom iznijeli tri vrste voća, tri vrste salata i sve moguće vrste mesa – pileće, juneće, ćureće i svinjsko. Ako im je jedna Tamara Đurić toliko važna, onda ćemo mi svaki dan da dovodimo po pet takvih djevojaka. Da li je ovo poruka da bi studenti trebalo da gledaju rijalitije i da se ponašaju kao starleta, ili možda da neko od nas uđe na „Farmu“?! Ovo je bruka! – rekao je jedan mladi par studenata za “Kurir”, koji je insistirao na anonimnosti.

Juče se u studentskom domu niko nije javljao na telefon, a novinari su pozvali i Tamaru.

– Zašto bi se neko bunio?! – pitala je Tamara, a zatim je rekla:

– Snimam emisiju u kojoj želim da prikažem kako jedna fensi gradska djevojka uživa u luksuzu. Tako sam juče snimala prilog s jednom studentkinjom kako se vozi gradskim prevozom i jede u menzi. S tom djevojkom ću snimati i posjete buticima i bibliotekama i sve što bude trebalo kako bih prikazala jedan dan njenog života.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender