15. 05. 2021.
Banjaluka: Na originalan način zaprosila momka (FOTO)

Banjaluka: Na originalan način zaprosila momka (FOTO)

Kako je Saša rekao DA na Jeleninu prošnju

Već smo pričali o tome da ljubav ne poznaje norme, kalupe i običaje. Nije nužno da muškarac zaprosi djevojku, ponekad se desi i obrnuto.

Tako je Jelena na originalan način, preko bilborda zaprosila Sašu. Bili smo znatiželjni, pa smo potražili Jelenu da provjerimo da li je Saša rekao sudbonosno DA?

 – On je mene dovezao kuci, i otišao svojoj… Ja sam ušla na FB  i vidjela da je moj bilbord “udarna vijest”… Tada sam postavila članak sa vašeg portala na zid i tagovala Sašu uz poruku “dok ga ne vidiš uživo” – priča Jelena.

mojKontakt: Kakva je bila Sašina reakcija?

Iako se trudio da to prikrije primijetila sam njegovo oduševljenje. Znala sam da je ludost to što radim, i da će me mnogi kritikovati, ali ne patim od toga šta će drugi reći. Mnogo toga sam prošla u životu, i konačno mogu reći da sam našla pravu osobu. On je jako skroman, i pomalo stidljiv, ali zato sam ja spremna na svakakve ludosti.

mojKontakt: Kako si došla na ideju za bilbord?

Bilbord sam osvojila na jednoj nagradnoj igri. Na ovu ideju sam došla kada sam na Facebooku-u pročitala da jedna zlatara bira najorginalniju poruku, koju će objaviti na bilbordu. Odlučila sam da pokušam i na moju veliku radost izabrali su baš mene.

mojKontakt: Beba je na putu?

Da, u avgustu očekujemo bebu, to već  nisam mogla da sakrijem od njega, ne znamo još koji je pol ali već na narednom pregledu možda saznamo.

Ljubav piše priče, romantične, lijepe, Jelena se odlučila da stvar preuzme u svoje ruke i iznenadi Sašu. Njoj je pošlo za rukom, a sigurni smo da će biti još sličnih romantičnih prošnji tokom dana, ipak je “Dan zaljubljenih.”

(mojKontakt)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender