14. 05. 2021.
Pavlović prebačen u pritvor u Bijeljini

Pavlović prebačen u pritvor u Bijeljini

Pavlović prebačen u pritvor u Bijeljini

Slobodan Pavlović, Petar Lazić, LJiljana Garić i Blago Blagojević, osumnjičeni da su počinili krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke, prebačeni su u pritvorsku jedinicu u Bijeljini, nakon što im je Sud BiH odredio jednomjesečni pritvor, potvrdio je advokat odbrane Miodrag Stojanović.

“Sinoć u 22.30 oni su prebačeni u pritvorsku jedinicu u Bijeljini. Jutros sam bio kod njih, do kapije, da odnesem lične stvari i lijekove”, rekao je Stojanović i dodao da je danas bio u svojoj kancelariji i sa porodicama osumnjičenih.

On je najavio da će sutra, u skladu sa pravilnikom pritvorske jedinice, posjetiti Pavlovića, Lazića, Garićevu i Blagojevića.

“Nadam se da će, uz odobrenje suda, u utorak, 16. februara, moći da ih posjete i porodice“, rekao je Stojanović.

Sud BiH odredio je sinoć jednomjesečni pritvor osumnjičenima u predmetu “Pavlović i drugi”.

Pritvor je određen na zahtjev Tužilaštva BiH, a advokat Stojanović je najavio da će odbrana, kada dobije rješenje, uložiti žalbu.

Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /SIPA/ 11. februara su, prema nalogu Tužilaštva BiH, uhapsili vlasnika Pavlović banke Slobodana Pavlovića, te još tri službenika ove banke zbog sumnje da su počinili krivično djelo zloupotreba položaja ili ovlaštenja i pranje novca, a u vezi sa poslovanjem Pavlović banke.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender