14. 05. 2021.
Oprasila mu se krmača a treba da čuva Cirbesa

Oprasila mu se krmača a treba da čuva Cirbesa

Oprasila mu se krmača a treba da čuva Cirbesa

Tuga srpske košarke: Smederevci nemaju novac za Kup Radivoja Koraća?!

Centar Smederevaca je nedavno preskočio trening jer mu se oprasila krmača, ali to ga neće spriječiti da u petak, ako ekipa doputuje u Niš, čuva Maika Cirbesa.

Tužno je na šta je spala srpska klupska košarka kad klub iz KLS nema ni doktora, ni ekonoma, ni fizioterapeuta, ni kondicionog trenera!

Riječ je o KK Smederevo, koji će u 1/4 finalu nastupajućeg Kupa Radivoja Koraća odmjeriti snage sa Crvenom zvezdom – možda!

“Možda”, jer Smederevci, kako prenosi Blic, još uvijek nisu zatvorili finansijsku konstrukciju za put do Niša, pa je pitanje da li će uopšte izaći na megdan Zvezdi.

Za sada, Smederevci su pronašli kombi čija je cijeena iznajmljivanja 27.500 dinara, kao i jedan privatni automobil, ali bi u tom slučaju morali da stignu na dan utakmice i da se vrate odmah nakon meča, dakle da kući krenu u ponoć?!

Pet godina igramo KLS i nikada nismo večerali nakon gostovanja, već nosimo po dva sendviča, za po jedan u oba pravca – kaže ekonom Zoran Todorović.

– Nemamo doktora, ekonoma, fizioterapeuta, kondicionog trenera, krećemo na dan utakmice automobilima, vraćamo se posle meča, na dalja gostovanja iznajmimo pomenuti kombi, koji nas do najdalje Subotice košta 37.000 dinara, jer nemamo 90.000 za autobus.

Košarkaški klub Smederevo funkcioniše uz mjesečni budžet od samo 5.000 evra, a situacija nije mnogo bolja ni u ostalim klubovima po Srbiji.

Nekolicina igrača, pored košarke, radi da bi preživjela. Tako se, recimo, Darko Rnić bavi poljoprivredom. Nedavno je preskočio trening jer mu se oprasila krmača, ali ga radovi u polju ipak neće spriečiti da u petak, ako ekipa doputuje u Niš, čuva Maika Cirbesa.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender