15. 05. 2021.
Potresna ispovjest srpske glumice: “Jaukala sam ulicama, htela sam da se ubijem”

Potresna ispovjest srpske glumice: “Jaukala sam ulicama, htela sam da se ubijem”

Potresna ispovjest srpske glumice: “Jaukala sam ulicama, htela sam da se ubijem”

Glumica Mira Banjac je u intervjuu za list “Politika“ ispričala da se suočila sa dosta problema dok je živjela Beogradu.

Novinar je pitao Miru – da je u situaciji da može, da li bi nešto promijenila u karijeri i u životu?.

“Kako da ne! Menjala bih veliki deo mračnog života u Beogradu“, kazala je glumica.

Potom je objasnila šta joj se dogodilo i sa kakvim se problemom susrela.

“Jaukala sam beogradskim ulicama, bila sam na ivici da se ubijem. Imala sam stan u Novom Sadu kada sam krenula u Beograd. Jedna gospođa je htela da uđe u njega, a ja sam imala stanarsko pravo. To pravo sam joj prodala, a to se tada nije smelo. Meni je to odobrio Grad uz klauzulu da više nikada ne mogu da dobijem stan u Novom Sadu. Pristala sam. Sa tim parama sam kod Skadarlije iznajmila garsonjeru na godinu dana. Posle je ta žena došla da traži novac nazad i tužila me je. Ja te pare više nisam imala i krenula sam da zajmim. Prvo sam naišla na zelenaše, koji su uzimali po tri puta više i to je bio rašomon. Jednog dana sam otišla u hotel ‘Metropol’, naručila kafu, sela da napišem pismo i htela da se bacim dole. Moj sin je bio u vojsci i više nisam imala izlaza”, ispričala je Mira i dodala da joj je jedan telefonski poziv promenio sve probleme.

“Iduće noći zvoni telefon i javi se reditelj Stipe Delić. Bio je poznat tada, ali nismo se upoznali lično. Kaže /hoće da radim veliku glavnu ulogu, poslaće mi neki scenario. Ubrzo mi neki čovek donosi veliku kutiju sa ogromnih 13 epizoda. Bila je to čuvena Marija, iz logora, zbog koje su me šišali do glave. Ugovor je bio milionski. Potpišem i vratim sve dugove. To je bio moj mrak, ali i pročišćenje. Pola dinara više u životu nisam pozajmila! Da umirem – ne bih”, zaključila je Mira.

(Politika)

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender