13. 05. 2021.

Predstavljao se kao kapiten i varao ljude

Policija u Bijeljini otkrila je prevaranta koji se lažno predstavljao kao kapiten fudbalskog kluba i na ime sponzorstva uzeo novac iz apoteke i trgovine u Bijeljini i apoteke u Ugljeviku.

U saopštenju Centra javne bezbjednosti Bijeljina navodi se da je riječ o tridesetpetogodišnjem Z.Ž. iz Broda, koji je tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznao da je počinio sva tri djela za koja je osumnjičen.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela prevare protiv njega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Početkom decembra 2015. godine policiji je prijavljeno da je nepoznati muškarac od radnice u apoteci na prevaru uzeo 480 KM, istog mjeseca on je od radnice u bijeljinskoj trgovini na prevaru uzeo 520 KM, a na isti način je oštećena i apoteka u Ugljeviku za 480 KM.

Prevarant je tvrdio da su firme u kojima su radnice zaposlene sponzori fudbalskog kluba čiji je kapiten i obećavao da će isporučiti trenerke fudbalskog kluba sa logom njihovih firmi, te na ime štampanja loga uzimao novac.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender