12. 05. 2021.
Inspektor Sipe upao “fijatom” u Vrbas (FOTO)

Inspektor Sipe upao “fijatom” u Vrbas (FOTO)

Inspektor Sipe upao “fijatom” u Vrbas (FOTO)

Inspektor Sipe Goran Jurišić (29) iz Mrkonjić Grada povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima u naselju Bočac!

Nezgoda se desila oko 6.40 časova kada je Jurišić, vozeći službeni automobil “fijat stilo”, sletio sa magistralnog puta Banjaluka – Jajce u rijeku Vrbas. Tačne okolnosti pod kojima se nezgoda desila još se utvrđuju, piše “Press RS”.

List saznaje da je Jurišić prilikom slijetanja vozila u rijeku ispao iz njega napolje, što mu je očito spasilo život. Njegove radne kolege ispričali su da je Jurišić u vrijeme nezgode išao iz Banjaluke ka Mrkonjić Gradu gdje, inače, živi.

Po dolasku u mjesto Bočac on je pod nepoznatim razlozima skrenuo sa ceste i udario desnom stranom vozila u brdo.

“Nakon toga vozilo se odbilo, prevrnulo na krov i preletilo na lijevu stranu ceste, odakle je skliznulo niz provaliju duboku desetak metara u rijeku Vrbas. Goran je na svu sreću odmah na početku provalije ispao napolje kroz šajbu, jer vjerovatno nije bio vezan, što mu je spasilo život”, ispričali su sagovornici “Pressa”, koji su dodali da su ubrzo cestom naišli drugi vozači, koji su pomogli da se Jurišić prebaci u bolnicu u Mrkonjić Grad.

auto3 Inspektor Sipe upao “fijatom” u Vrbas (FOTO)

Njegove radne kolege, policija i radnici preduzeća “Integra inženjeringa” su uz pomoć dizalice uspjeli da izvuku automobil iz vode. Vozilo je bilo potpuno smrskano, dok su se njegovi dijelovi mogli naći svugdje oko ceste na mjestu gdje je sletio u rijeku.

Ranije danas iz CJB Banjaluka saopšteno je da je dvadesetdevetogodišnjak iz Banjaluke G.J. lakše povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, kada je sa automobilom “fijat” sletio u rijeku Vrbas.

Saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 6.40 časova u mjestu Bočac, opština Mrkonjić Grad, navedeno je u saopštenju.

Povrijeđenom vozaču ukazana je medicinska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

Uviđaj su izvršili pripadnici Odjeljenja saobraćajne policije Stanice javne bezbjednosti Mrkonjić Grad, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno tužilaštvo.

Naloženo je preduzimanje svih neophodnih mjera radi utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode i odgovornosti učesnika.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender