14. 05. 2021.
Banjalučanin David Radosavljević ostvario svoj san (VIDEO)

Banjalučanin David Radosavljević ostvario svoj san (VIDEO)

Banjalučanin David Radosavljević ostvario svoj san (VIDEO)

Objavivši prvu pjesmu i spot pod nazivom “Ti i ja”, David Radosavljević iz Banjaluke, kojeg regionalna publika pamti po učešću u TV šou, ostvario je svoj san.

Spot je sniman u Beogradu, a uz Davida u njemu se pojavljuje i njegova drugarica Lea Gracija Matejić. Samo nekoliko dana po objavljivanju poprimio je simpatije velikog broja slušalaca.

Radosavljević otkriva da je prezadovoljan i pjesmom i spotom, te dodaje da je tekst primjeren njegovim godinama.

-San svakog pjevača je da snimi pjesmu. Ono što ste očekivali dugo, osjećaj ne može da se opiše. Pjesma je balada i u skladu je sa mojim godinama. Posebno sam uživao na snimanju spota, jer je u njemu učestvovala i moja drugarica Lea, pa nam je bilo još zanimljivije – rekao je Radosavljević.

Osvrćući se na pozitivne komentare na spot i pjesmu David je kazao da, s obzirom na to da su djeca, i ne treba da bude drugačije, odnosno da ne bi bilo lijepo da ima neprimjerenih komentara.

Za tekst pjesme zaslužan je poznati pjesnik za djecu Tode Nikoletić, muziku potpisuje Nemanja Mihajlović, dok su aranžman radili Mihajlović i Marko Kon. Radosavljević je istakao i da se njegov život mnogo promijenio od učešća u šouu, jer ga ljudi sada prepoznaju.

Naveo je da mu je u početku to bilo vrlo čudno, ali da mu se dopada. Njegova majka Jelena ponosna je na još jedan Davidov uspjeh, a smatra da je veoma važno da on sada izvodi pjesmu čiji je tekst u skladu sa njegovim uzrastom.

-Veoma zanimljivo je bilo i na snimanju spota u Beogradu. Iako je bilo hladno i snimali su osam sati, oni su se dobro zabavljali, pa je sve prošlo u najboljem redu- istakla je Radosavljevićeva, napominjući da je David i prvi od učesnika prethodne sezone TV šoua koji je snimio svoju pjesmu.

David je na kraju dodao da postoji mogućnost da uskoro svoju pjesmu predstavi u jednoj od ovogodišnjih emisija.

Poslušajte pjesmu:

(ATV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender