15. 05. 2021.
110. derbi: Zvezdin vozić odgovor Arkanovom režimu

110. derbi: Zvezdin vozić odgovor Arkanovom režimu

110. derbi: Zvezdin vozić odgovor Arkanovom režimu

U sezoni 1997/1998 debitant Obilić držao je prvo mjesto na tabeli, potom i osvojio titulu, ali mnogi misle da je prava istina bila drugačija.

U tom trenutku nije bilo boljeg tima od Crvene zvezde, iako je Željko Ražnatović, prvi čovjek kluba sa Vračara, na kontroverzan način mijenjao stvarnost srpskog fudbala i prilagođavao je Vitezovima.

“Užas je šta su i kako radili, to su bila mučna vremena, sezona je u najmanju ruku bila čudna i specifična”, samo su neki od komentara na najcrnji period klupskog fudbala u našoj zemlji.

Jedno je bilo jasno – nije se pitao fudbal, već Arkan.

Zbog izmijenjenih pravila su direktor Zvezde Vladimir Cvetković i tehnički direktor Dragan Džajić najavili odlazak iz kluba u nedjelji naše najveće fudbalske utakmice.

‘Crveno-beli’ su zaslužili naslov prvaka te sezone i potvrda je stigla u 110. ‘večitom derbiju’ koji se po prvi put u istoriji nije iščekivao, nego samo čekao. Domaći igrači su osmog aprila 1998. na ‘Marakani’ pokazali sav svoj kvalitet – razbili su najvećeg rivala sa 4:0, blistao je Dejan Stanković sa dva gola, a nakon drugog je uslijedio čuveni crveno-beli vozić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender