15. 05. 2021.
Upis na novi ciklus besplatnih kurseva engleskog jezika u Banjaluci

Upis na novi ciklus besplatnih kurseva engleskog jezika u Banjaluci

Upis na novi ciklus besplatnih kurseva engleskog jezika u Banjaluci

Nakon uspješnog višemjesečnog ciklusa pohađanja besplatnih kurseva engleskog jezika na području Banjaluke, Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona  te uz podršku Američkog kutka u Banjaluci, u mjesecu martu organizuje novi ciklus kurseva engleskog jezika za sve građane Banjaluke.

Do sada smo našim besplatnim kursevima engleskog jezika obuhvatili oko 100 polaznika iz Banjaluke.

Pozivamo sve zainteresovane građane da se u toku mjeseca marta prijave za novi ciklus obuke te tako osiguraju svoje mjesto u novim grupama polaznika kursa engleskog jezika.

Napominjemo da su naši kursevi namijenji svim građanima a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene građane koji nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika. Naši kursevi, knjige i međunarodni sertifikati su u potpunosti besplatni za socijalno ugrožena lica. Građani koji nisu socijalno ugroženi  a žele se priključiti našim kursevima imaju jedinu obavezu finansiranja mjesečne participacije za edukacije u iznosu od 27 KM.

Kurs se sastoji od ukupno 9 nivoa a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem prilikom same prijave na kurs na web stranici Lpr centra: www.centarlpr.com.

El Roijevi besplatni kursevi se istovremneo implementiraju u 35 zemalja svijeta a u Bosni i Hercegovini smo do sada, preko Lpr Centra, ovim kursevima obuhvatili oko 1500 polaznika u 19 gradova.

Prijave su u toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra: www.centarlpr.com

Dobro nam došli!

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender