15. 05. 2021.

Ronaldo: Eh, da su svi kao ja

Fudbaler Real Madrid Kristijano Ronaldo našao se na udaru javnosti zbog nesmotrene izjave koju je dao poslije poraza u gradskom derbiju od Atletika.

Atletiko je slavio na ’Santjago Bernabeuu’ rezultatom 1:0, a Ronaldo je ponovo bio jedan od najlošijih pojedinaca na utakmici.

Strijelac pobedonosnog gola bio je Antoan Grizman u prvom dijelu drugog poluvremena, dok je Portugalac istakao da bi ’Kraljevski klub’ bio na prvom mjestu da su svi igrači na nivou na kojem je on.

„Imali smo više šansi od Atletika i zaslužili smo da pobjedimo. Da je cio tim na mom nivou, bili bismo prvi na tabeli. Ne želim da kritikujem igrače koji igraju u timu, ali su nam potrebni najbolji pojedinci poput Benzeme i Marsela. Ne kažem da ostali nisu dobri igrači. Hese, Lukas, Kovačić, svi su oni veoma dobri”, rekao je Ronaldo poslije meča, a potom se potrudio da sebe stavi u još težu situaciju.

„Brojevi koje ostvarujem ne lažu, statistika takođe”.

Najboljeg strelca Madriđana kritikovali su mediji zbog sebičnosti, ali je on potom demantovao da je omalovažavao saigrače.

„Mislio sam na fizički nivo, ne fudbalski, nisam bolji od ostalih”, kazao je Kristijano.

U kratkom saopštenju španskim novinama dodao je da su njegove riječi pogrešno protumačene.

„Pogrešno su interpretirali moju izjavu poslije meča. Nisam rekao da sam bolji od ostalih. Mislio sam na fizičku pripremu i povrede. Imamo nekoliko važnih igrača koji su povređeni kao što su Pepe, Bejl, Benzema, Marselo… Boli nas što nam nije dozvoljeno da pružimo nivo igre koji obično pružamo. Mnogo poštujem svoje saigrače i nikada ne bih pomislio da ih uvredim. Ne mislim da sam bolji od ostalih”, demantovao je Portugalac.

Ni sam Ronaldo ne zna koji je razlog tako velikog broja povređenih igrača.

„Ako nemamo najbolje igrače, teško je pobjeđivati. Ne mislim da je to manjak pripreme, ali imamo mnogo povređenih i to nas košta. Volim da igram sa Bejlom i, kada on nije tu, postaje mnogo teže. Isto je i sa Marselom. Ne znam zbog čega imamo toliko povreda, možda zbog priprema na početku ili prije sezone?”, zaključio je Ronaldo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender