14. 05. 2021.
Dvoršek smijenjen sa mjesta trenera RK Borac

Dvoršek smijenjen sa mjesta trenera RK Borac

Dvoršek smijenjen sa mjesta trenera RK Borac

Boris Dvoršek više nije trener rukometaša Borac m:tela. Poslije loših rezultata u završnici Seha lige, Upravni odbor Banjalučana prihvatio je ostvaku hrvatskog stručnjaka. Vladimir Branković ostaje direktor kluba, a pojedinim igračima klub će se zahvaliti na saradnji.

Hrvatski trener Boris Dvoršek platio je ceh lošim rezultatima Rukometnog kluba Borac m:tel u završnici Seha lige.

Ako su porazi u Boriku od Varadara i Meškova bili očekivani, ubjediljiv poraz od Vojvodine i remi protiv Neksea, doveli su u pitanje sposobnost Dvoršeka, da može poboljšati kvalitet igre Banjalučana.

Ponuđena ostavka Vladimira Brankovića nije prihvaćena, i on i dalje ostaje direktor, a Dragan Malić sportski direktor kluba.

Ime novog trenera biće poznato uskoro, a o tome će odlučiti novoformirana komisija. Takođe, u klubu nisu zadovoljni igrom i ponašanjem pojedinih igrača, i sa njima će biti raskinut ugovor. Branković nije želio da govori o imenima.

Borac u srijedu igra utakmicu četvrtfinala Kupa BiH protiv Zrinjskog, a ekipu će sa klupe voditi dosadašnji pomoćnik Aleksandar Međedović. Susret počinje od 18 časova i 30 minuta, u sali Osnovne škole „ Borislav Stanković“.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender