15. 05. 2021.
Završen OK fest: Svi oduševljeni Sutjeskom

Završen OK fest: Svi oduševljeni Sutjeskom

OK fest hedlajneri: Bajaga, Lajbah, Artan Lili, Viva Vox i to nije sve!

OK Fest na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska i ove godine počekom jula garantuje nabolji provod uz fenomenalne domaće i regionalne bendove, koji će se publici predstaviti na dva stejdža.

Organizatori su objavili imena hedlajnera:

Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori – Edo Maajka – Kultur Shock – Viva VoxZAA – Dječaci – Artan Lili – Stereo Bananaimena su ovogodišnjih headlinera OK Festa, koji će imati priliku da „razdrmaju“ publiku u jedinstvenom ambijentu netaknute prirode NP Sutjeska.

Ulaz na sve koncerte i ovoga puta je besplatan!

Kao i prethodnih godina i ove godine, festival će osim bogatog muzičkog programa, biti ispunjen i brojnim drugim sadržajima: rafting, planinarenje, filmske projekcije u saradnji sa “Operacijom kino” i “Sarajevo film festivalom”, panel diskusije, ali i nekim novitetima u programu i samim sadržajima, koje će organizator u narednom periodu najaviti.

Od ove godine OK Fest, stekao je još jednog novog prijatelja. Podršku u ovogodišnjoj realizaciji ovog događaja pružila je i kompanija m:tel – prijatelj festivala.

Za sve one koji žele da uživaju u brojnim sadržajima OK Festa u ponudi su OK paketi ponude od 20,00 KM koliko košta trodnevni boravak u OK kampu, do 160 KM za smještaj u objektima NP Sutjeska uz prevoz, planinarenje, rafting i ishranu.

RTV Kontakt je medijski sponzor OK festa i svi koncerti će prvi put otkad postoji festival biti uživo prenošeni u programu Kontakt radija.

(mojKontakt)

 

 

 

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender