16. 04. 2021.
Sudijska komisija: Mihajlović je similurao! Glođović ispravan, kriv je pomoćnik (FOTO+VIDEO)

Sudijska komisija: Mihajlović je similurao! Glođović ispravan, kriv je pomoćnik (FOTO+VIDEO)

Sudijska komisija: Mihajlović je similurao! Glođović ispravan, kriv je pomoćnik (FOTO+VIDEO)

Poslije višečasovnog zasjedanja u Staroj Pazovi članovi Sudijske komisije odbili su da potpisima ovjere zapisnik sa donesenim odlukama.

Kola su se slomila na – pomoćniku! Vlado Glođović nije kriv, ali zato Nemanja Petrović jeste.

To je zaključak Sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije, koja je na današnjoj sjednici razamtrala sporne detalje sa 150. vječitog derbija i konstatovala da start Marka Petkovića nad Nemanjom Mihajlovićem u 12. minutu, koji se mnogima činio kao faul za jedanaesterac, nije bio, međutim, da je Partizanu neopravdano poništen gol upravo Mihajlovića s početka drugog poluvremena.

Sudijska komisija se detaljno bavila situacijom iz 12. minuta, koja se odigrala u šesnaestercu Crvene zvezda i u potpunosti je prihvatila zaključak da je sudija Vlado Glođović, u pomenutoj situaciji, doneo ispravnu odluku, pošto je u navedenoj situaciji bilo elemenata simuliranja igrača Partizana“, stoji u obrazloženju komisije objavljenom na sajtu FSS.

https://youtu.be/59OI3_92U4w

Sudijskoj komisiji izvještaj je predao posmatrač suđenja minule subote u Humskoj 1, Zdravko Jokić.

Sudijska komisija FSS u sastavu Dušan Mrakić, Zoran Petrović, Mirko Simić, Dragan Radulović i Đorđe Žutić, u potpunosti je prihvatila izveštaj koji je konstatovao pogrešnu procenu pomoćnog sudije Nemanje Petrovića iz 47. minuta, kada je signalizirao ofsajd poziciju igrača Partizana“.

https://youtu.be/qzNhJXx7Fas

Zaključak sa višečasovne sjednice održane u Kući fudbala u Staroj Pazovi je više nego zanimljiv:

Sudijska komisija FSS izrazila je negodovanje što je Fudbalski savez Srbije prosledio snimak sa spornim detaljima iz pomenutog meča, odgovornim licima u UEFA, u nameri da se i na taj način eliminišu bilo kakve insinuacije i sumnje po pitanju konačne odluke Sudijske komisije FSS. Takođe, članovi Sudijske komisije FSS odbili su da svojim potpisima overe zapisnik sa donesenim odlukama“, stoji u saopštenju.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender